Compra a Mollet:
Campanya per incentivar la compra amb sorteig

L’acció te com a finalitat incentivar la compra en establiments de la ciutat amb el sorteig de premis. Els premis els dona el comerç local.

En els establiments comercials i de serveis es va posar a disposició a disposició de la ciutadania una butlleta que s’havia de complimentar i entregar, en una bossa a mode d’urna, juntament amb 3 tiquets de compra de qualsevol comerç de la ciutat, fet que permetia participar en un sorteig d’un premi de 1.000 euros, 3 premis de 500 euros i 5 premis de 300 euros, en valor de compra en els establiments de la ciutat.

Un cop finalitzat el termini per participar (Dissabte 25 de juliol) es procedirà a realitzar el sorteig dels premis.

ATENCIÓ: S’ajorna el sorteig dels premis Compra a Mollet

El dissabte 19 de setembre, a les 13.30 h, al Mercat Municipal de Mollet del Vallès s’havia de celebrar el sorteig dels premis de la campanya Compra a Mollet que atorga el comerç local i l’associació ADHEC per fomentar la compra als comerços i serveis de la ciutat. Informem que el sorteig s’ajorna i en breu informarem de la nova data.

Compra a Mollet, Tria comerç local,
Estima Mollet

Compra a Mollet és una campanya de l’Ajuntament amb la col·laboració del comerç local per promocionar i fomentar la compra en els establiments comercials i de serveis de la ciutat.